Paddling på Magelungen på ståbräda

Paddling på Magelungen på ståbräda
På ståbräda framför Kaninholmen, Magelungen.

Ni som följer min blogg har sett att jag har skrivit om min ståbräda tidigare. Den är hård och alltså inte uppblåsbar. Jag tycker väldigt mycket om den, förutom att den är otroligt tung. Den vägen nästan 18 kg.

Här paddlar jag ståbräda på Magelungen

Även om jag har en vagn för ståbrädan så undviker jag gärna att transportera den långa sträckor. Magelungen är min närmaste sjö, så om jag bara vill ut och paddla en timme eller liknande så blir det naturligt att jag åker dit. Nu tror jag tyvärr att det inte längre är möjligt att starta från södra sidan. I inlägget om campingstol på ståbräda skrev jag att man kan starta vid pulkabacken, men det tror jag alltså inte längre är möjligt. Parkeringen vid Farsta simhall är stor, men den ligger en ganska bra bit ifrån vattnet. Då rekommenderar jag istället Nordmarksvägen. Jag parkerade vid ///gnissel.vardagsrum.snarka.

På Kaninholmen kan du ta en fika. Tyvärr är det ibland ganska skräpigt där, men annars är det fint.


Visa större karta