Kajakbutiker

Här har jag samlat ett urval av butiker som säljer kajaker eller kajakrelaterade produkter.

Kajakbutiker
Bild: Midjourney

Här listar jag några av de kajakbutiker som finns i närheten av Stockholm. Har jag missat någon så meddela mig.

Dalarö kajak

Här har jag aldrig handlat men de verkar ha ett bra sortiment och du kan även hyra kajak av dem. De säljer bland annat kajaker från Prijon.

Dalarö kajak

Horisont kajak

På Värmdö ligger Horisont kajak. Jag har aldrig varit där men de verkar sälja fina kajaker. De erbjuder även förvaring, alltså kajakhotell.

Horisont Kajak

Kajakeriet

Butik med både försäljning och uthyrning vid Björnö naturreservet.

Kajakeriet

Kajaksidan

Trevlig butik i Saltsjö-Boo. Här har jag bland annat köpt en flytväst och upphängningsanordning för att ha kajaken i garaget. Nu var det ett tag sedan jag var där men jag tror att de hade ett badkar där man kunde provsitta i en kajak. De har även en egen kanal på Youtube.

Kajaksidan

Långholmen kajak

Här har jag inte heller handlat någon gång men de verkar ha ett bra sortiment. Butiken ligger bra till om du vill hyra kajak och paddla nära innerstaden.

Långholmen kajak

Paddla i Pampas

Butiken, som även har uthyrning, har ett väldigt bra läge om du vill paddla kring centrala Stockholm. Här hittar du de vackra kajakerna från Melker.

Paddla i Pampas

Stockholm kajak

Butik i Sollentuna i närheten av Norrviken. Här köpte jag mitt dropstich-golv till min uppblåsbara kajak, ett par neoprenhandskar samt lite annat. Förra sommaren hade de olika event nere vid Norrviken så att man kunde testa olika kajaker.

Stockholmkajak

Söderkajak

Här köpte jag min grönlandspaddel och en kajakvagn.

Söderkajak