Kameraväskan OtterBox 6000

Kameraväskan OtterBox 6000

Jag har hittills inte vågat ta med min dyra Sony A7r II när jag har paddlat. I dag köpte jag en vattentät väska till kameran, så nu ska det inte vara några problem. Jag köpte väskan hos Avanzakayak i Älvsjö.

Väskan är gjord i slagtålig ABS-plast och har en silikontätning som gör att den ska vara vattentät ner till 10 meter. Detta tänker jag inte testa, men jag känner mig i vart fall trygg med att den sannolikt tål lite vattenstänk.

OtterBox 6000

Väskan har en övertrycksventil som går att öppna, till exempel om man tar med väskan på flyget. Ventilen måste dock vara ständ om väskan ska vara vattentät.

Jag gissar att OtterBox 6000 är en ganska gammal modell eftersom det är svårt att hitta information om väskan på nätet. Allra helst hade jag velat ha en väska i någon stark färg, som till exempel Nanuk 905. För 350 kronor anser jag dock att jag gjort ett kap, även om helsvart är ganska trist.

OtterBox 6000